foto-website

De Nemef Entr is een smartlock dat geopend kan worden met onder andere je smartphone. Je huidige cilinderslot wordt vervangen door een nieuwcilinderslot dat is omringd met elektronica wat de deur opent. De Nemef Entr is te koppelen aan het Yale Smart Living beveiligingssysteem, maar dit is niet de enige coole feature wat je met het slimme slot kan. Er zijn namelijk 5 handige en coole toepassingen die de Nemef Entr kenmerken.

1.      Laat je deur automatisch open gaan

Je kan bij de Nemef Entr instellen dat de deur automatisch opent, erg handig als je bijvoorbeeld met een boodschappentas aan komt lopen of wanneer je met 2 honden loopt die je niet zomaar los kan laten. De Nemef Entr krijgt dat een signaal via je smartphone dat je voor de deur staat en opent automatisch het slot.

2.      Laat je vrienden & familie binnen

Je kan met de Entr je vrienden en familie altijd en overal binnen laten als je maar een internetverbinding hebt. Ben je iets te lang buiten de deur geweest en staan je vrienden al voor de deur, laat ze gewoon binnen via de app van de Nemef Entr.

3.      Sta nooit meer op

Heb je een hele fijne bank en weet je al wie er voor de deur staat? Open je deur met de app of met je afstandsbediening. Laat je Netflix film gewoon lekker door lopen en laat de Nemef Entr het werk doen.

4.      Fingerprint

Je kan de Entr openen met je vingerafdruk, hoe cool is dat?! De Fingerprint module is extra bij te bestellen en is voorzien van een vingerafdruk scanner en codepaneel. Je kan de deur dus ook openen met een code.

5.      Automatisch op slot

Geen stress, de Nemef Entr draait automatisch op slot. Je hoeft je dus niet meer druk te maken of je je voor- of achterdeur wel op slot hebt gedraaid. Wanneer je de deur achter je dicht trek doet de Entr de rest!