Omdat ik al sinds ik mijn woning heb gekocht wil ik deze al veranderen in mijn smaak. Daarom ging ik opzoek op het internet naar verbouwing huis en kwam al snel terecht bij het bedrijf van Bouwadvies- en Tekenburo Polyline. Dit bedrijf kan er voor zorgen dat het vanaf de eerste schets tot de verbouwing alles goed komt en geregeld wordt. Dit leek voor mij het handigst en besloot hierdoor dan ook om een afspraak te maken met deze onderneming. Na een gesprek met de medewerker van dit bedrijf, werden al mijn wensen besproken en werd alles opgemeten. Nu was het wachten op de tekeningen.

Meer dan tevreden

Nadat ik de tekeningen kreeg te zien van Bouwadvies- en Tekenburo Polyline voor mijn verbouwing van mijn huis, was ik meteen erg enthousiast erover. Hierdoor besloot ik dan ook om mijn woning te laten veranderen door dit bedrijf. Zij, van dit bedrijf, regelde alles en ik had nergens geen omkijken naar. Natuurlijk ging ik iedere dag even kijken naar de vorderingen en ik kon alleen maar erg tevreden er over zijn. Daarom raad ik ieder ander aan om contact op te nemen met dit bedrijf als jij jouw huis wilt gaan verbouwen.