logo-bouw-handel

Bouw-handel de lichtkoepel specialist is veruit het beste bedrijf dat ik ben tegengekomen op het internet. Dit bedrijf heeft mij namelijk enorm goed geholpen en heeft mij veel geld gescheeld. Zelf houd ik namelijk van klussen. Alles in ons huis heb ik dan ook zelf geïnstalleerd. Dit zie ik dan ook als mijn hobby en ik vind het leuk om mij hier dagelijks mee bezig te houden. 

Lichtkoepel opstand3

Mijn vrouw wilde een lichtkoepel in de garage hebben. Zij wilt dat er namelijk meer licht komt. Hier ben ik het overigens mee eens. De garage is te donker en wij moeten altijd het licht aan laten staan om fatsoenlijk iets uit de garage te kunnen pakken. Als wij een lichtkoepel hadden, hoefden wij alleen ’s avonds de lampen aan te doen. Daarom ging ik het internet op om te kijken hoe ik een lichtkoepel kan installeren.

Bouw-handelopstand7

Na een tijdje te gekeken te hebben op het internet ben ik bij Bouw-handel de lichtkoepel specialist terecht gekomen. Dit bedrijf is veruit het beste bedrijf dat ook nog eens goede uitleg geeft over de installatie. Opgegeven moment heb ik dit bij mijn vrouw gemeld. Zij vindt dit een goed idee en wilde dat ik hier mee aan de slag ging. Even later had ik het product besteld en kreeg ik het al binnen een paar dagen veilig binnen. Geweldig bedrijf! Ik weet niet wat ik zonder Bouw-handel moest doen. Daarom kom ik hier voor mijn benodigdheden zeker terug!