OLYMPUS DIGITAL CAMERAVan Besouw Metaal is een familiebedrijf dat in Tilburg mooie, veilige speeltoestellen bouwt. Deze speeltoestellen, bijvoorbeeld de beroemde metalen schommel, worden verkocht onder de naam AVO speeltoestellen. Ze hebben een enorme variatie aan verschillende toestellen, zowel voor op schoolpleinen als in speeltuinen. Hierbij gebruikt het bedrijf de expertise die het door de jaren heen als metaalbedrijf heeft opgebouwd.

Expertise in schommels

09.051-150x150Dit is duidelijk te merken aan de metalen schommel van AVO speeltoestellen. Het is een mooie, kleurrijke constructie, waarbij er twee schommels naast elkaar zijn geplaatst. Alles is gemaakt van stevig materiaal, en ik denk dat dit bij uitstek een schommel is die leuk is voor de hele familie. Het framewerk van deze schommel is namelijk behoorlijk hoog, waardoor niet alleen jonge kinderen, maar ook oudere kids en zelfs ouders flink hoog kunnen komen met de schommel.

Logo-AVO-tel.nr2_Aangezien de schommel aan lange kabels hangt maak je een lange draaicirkel, wat voor een echt lekker gevoel in je buik zorgt. Ik kan er in ieder geval erg van genieten, en mijn kinderen met mij! De schommel voelt ook stevig aan, wat voor een aangenaam gevoel van veiligheid zorgt. Dit is een schommel waar mijn kinderen zich op kunnen uitleven zonder dat ik me zorgen hoef te maken. Dat deze schommel is gemaakt door een bedrijf dat duurzaam omgaat met energie is alleen maar een extra aanbeveling.