Deurluifel, wat een uitkomst is dit eigenlijk. Het is zo prettig om een afdak boven de voordeur te hebben zodat je altijd even droog kan staan als je de deur open wilt maken. Ik vind het ook wel zo prettig voor ons bezoek dat aan de deur staat te wachten voordat wij de deur open doen. Het is eigenlijk maar een kleine moeite om jouw “buiten”deur te voorzien van een afdak. Je kunt namelijk een zeer ruim assortiment vinden op de website van, www.luifel.com. Hier vind je diverse kleuren en stijlen om een goede keuze te kunnen maken. Voor de prijs hoef je het ook al niet te laten en daarom ben ik op het idee gekomen om mijn complimenten achter te laten op dit blog. Het is zeker de moeite waard om eens op de website te kijken om te zien wat ik bedoel.

Een deurluifel is niet alleen erg handig maar staat ook nog eens erg mooi. Het brengt een warme sfeervolle uitstraling met zich mee. Ons huis is nu direct te herkennen aan ons mooie afdak. De rest van de staat heeft er geen maar ik ben erg benieuwd hoe lang dit zal gaan duren. 

deurluifel

Deurluifel, eenvoudig te monteren

De deurluifel die ik heb besteld via de website is erg netjes bij ons geleverd. Deze was zeer eenvoudig te monteren en ik was hier dan ook zeer tevreden over. Vanaf het moment dat wij een afdak hebben boven de voordeur van onze woning. Is het erg prettig thuis komen als het regent. Je kunt gewoon rustig de deur open doen zonder kletsnat te worden en dit geeft letterlijk een beetje rust. Kortom, wij beleven erg veel plezier met onze aankoop en ik kan dit dan ook een ieder aanraden. Kijk zelf maar eens op de website en zie wat een vele mogelijkheden je hebt.  

 

deurluifel