openslaande-deurenIk ben al erg lang op zoek naar hoge kwaliteit openslaande garagedeuren. Doordat ik een nieuwbouw woning gekocht heb en de deuren die er nu in zitten mij totaal niet aanstaan heb ik besloten nieuwe garagedeuren te kopen. Veel vrienden hebben schuifdeuren in hun woning en de woningen om mij heen hebben deze ook. Echter ik vind het belangrijk om toch iets bijzonders te hebben in onze buurt en daardoor wil ik graag openslaande deuren. Ik heb een twee-onder-een-kapwoning en daardoor heb ik gelukkig wel de ruimte voor een goede deur. Gelukkig heb ik met mijn vrouw afgesproken dat ik keuzevrijheid heb als het gaat om deze beslissing.
sectionaaldeuren
Er zijn veel verschillende soorten garagedeuren en de reden dat ik voor een openslaande garagedeur heb gekozen is omdat ik het belangrijk vind dat mijn huis niet een exacte kopie is van het huis van mijn buurman, dit is helaas veel het geval in Nederland. Nadat ik veel rondgereisd heb over de hele wereld is mijn mening over de Nederlandse bouwmethodes veranderd. Ik vind het erg belangrijk dat mijn woning toch enigszins uniek is. Door een unieke garage te hebben is het voor mij toch mogelijk dit te bereiken. Veel vrienden en kennissen verklaren mij voor gek dat ik zo graag uniek wil zijn maar ik ben standvastig.

Openslaande garagedeuren

Toen ik bleef rondkijken naar verschillende soorten deuren ben ik tot de conclusie gekomen dat er veel beslispunten zijn. Veiligheid is natuurlijk prioriteit nummer 1. Het is belangrijk dat mijn garage niet een uitnodiging is voor elke crimineel om binnen te komen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende opties voor garagedeuren. Daarnaast is personaliseren belangrijk. Onze garagedeur behoort uniek te zijn en de mogelijkheid te personaliseren is voor ons het belangrijkste verkooppunt, naast de veiligheid. Gelukkig kwam ik al snel op de website van Different Doors. Na een gesprek en een rondleiding door de showroom was ik snel om en 2 maand later was alles rond en geïnstalleerd. Geweldige service!

branddeuren