loodgieter voorschoten

loodgieter voorschotenIk was laatst bij een goede vriendin van mij en zij vertelde dat ze een groot probleem had in haar woning. Zij woont nu al zo’n twee jaar in een studentenhuis en hier waren alle leidingen dus verstopt. Dit was natuurlijk erg vervelend, niet alleen voor haar maar ook voor haar huisgenoten. Steeds wanneer er iemand gingen douchen bleef er een randje water liggen op de vloer. Zij hebben dan ook twee van die inloop douchecabines. Omdat de huisbaas in het buitenland zat, moest zij dit zelf oplossen. Vandaar dat ze direct online zijn gaan zoeken naar een loodgieter.

lommersZo had die vriendin van mij de volgende website gevonden loodgieterwassenaar.nl. Dit nadat zij op zoek was gegaan naar een loodgieter Voorschoten. Omdat het probleem zo snel mogelijk opgelost moest worden vroegen zij hoe snel deze langs kon komen

De volgende dag kwam zij al langs

VloerverwarmingNa telefonisch contact op te hebben genomen via loodgieterwassenaar.nl werd hun verteld dat de loodgieter Voorschoten de volgende dag beschikbaar was. Zij hadden van te voren een duidelijke omschrijving gegeven van het probleem. Zij konden hier zelf al maatregelen voor nemen door onder andere minder lang te douchen. Ook werd hun verteld dat zij die avond beter geen wasmachine en/of droger konden gebruiken. Hierdoor kon er namelijk een lekkage ontstaan waardoor de kosten waarschijnlijk hogerop zouden lopen.

De volgende dag kwam de loodgieter dus langs. Volgens mij vriendin was deze man dan ook erg vriendelijk en ging gelijk aan de slag met het probleem. Het duurde hem in totaal twee uur voordat alles was opgelost. Ondanks deze tijd was de factuur erg laag. Vandaar dat ik deze tip dan ook vandaag aan jullie mee geef.