Zoek jij naar tegels? Bekijk dan eens het aanbod van Tegels33, een van de grootste online aanbieders in Nederland. Het aanbod is erg uitgebreid en er is voor iedereen wel een tegel te vinden. Je krijgt bij Tegels33 de laagste prijsgarantie en ze leveren de tegels binnen 1-3 werkdagen uit, mits deze op voorraad zijn. Ook tegels voor buiten, gewoon te vinden in het assortiment van Tegels33. Bekijk dus snel de webwinkel en kies welke tegels jij binnenkort gaat zetten!

Het doel van Tegels33 is om iedereen te voorzien van een juiste tegel. Door het breed assortiment, is er een passende tegel voor iedereen. Of je nu zoekt naar tegels voor de woonkamer, badkamer of tuin, bij Tegels33 ben je altijd aan het juiste adres. De tegels hebben verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Doordat de tegelmarkt nauw in de gaten wordt gehouden, is Tegels33 altijd op de hoogte van de laatste tegeltrends. De webwinkel is erg actueel en zo kun je ook de allernieuwste tegeltrends daarop vinden. Ook raden we je aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en acties en kun je er meteen van profiteren!

Zoek jij een specifieke tegel en wil je deze graag in het echt bekijken? Dan kun je bij Tegels33 ervoor kiezen om een gratis proefstuk te ontvangen. Binnen enkele werkdagen wordt jouw proefstuk geleverd en kun je de ware kleuren en oppervlakte bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om de showroom (op afspraak) te bezoeken. Wij raden je zeker aan om eens de showroom te bezoeken. Je kunt diverse tegels bekijken en ook advies op maat krijgen. De showroom van Tegels33 is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken.