windscherm van Xteriow

Wanneer je van plan bent om een windscherm van Xteriow aan te schaffen, kijk eens op de website van dit bedrijf. Hier zijn zoveel modellen te koop, dat het haast moeilijk wordt om hier een keuze uit te maken. Omdat wij een huis hebben met een tuin op het zuiden was het bijna een must om iets tegen de brandende zon te gaan doen. Natuurlijk kan je de hele dag met de gordijnen dicht zitten, maar een beetje daglicht heb je toch wel nodig. Veel mensen hebben een scherm aan de gevel van hun huis gemaakt, maar dat was juist iets wat wij niet wilden hebben. Ons idee was meer een pergola, vooral omdat deze niet vast staat en indien nodig makkelijk verplaatsbaar is.  windscherm van Xteriow

Een goede keuze

Omdat wij van plan waren om een windscherm van Xteriow te gaan kopen, zijn wij eerst langs de winkel geweest. Op deze manier konden wij met eigen ogen zien hoe de kwaliteit van deze doeken waren. Ook konden wij ons zo goed laten informeren over de keuze die wij wilden gaan maken. 

Inmiddels hebben wij onze bestelde pergola al ontvangen en deze staat al in onze tuin te pronken. Een medewerker heeft deze netjes in elkaar gezet. Om deze aankoop te vieren hebben wij wat vrienden uitgenodigd om te komen eten. Nu kunnen wij tot laat in de avond lekker buiten blijven zitten, zonder ons zorgen te hoeven maken over het weer.

Wil jij ook lekker beschut in je eigen tuin kunnen zitten, neem dan contact op met Xterior.  windscherm van Xteriow