buitendouches

buitendouches

Heb hebben van mijn eigen buitendouches is iets wat ik al heel erg lange wilde en wat afgelopen week eindelijk werkelijkheid is geworden. Wij hebben in onze tuin namelijk een zwembad, maar daar omheen ligt heel erg fijn grind en zand. Dit blijft dan altijd aan je voeten plakken en dat ga je natuurlijk niet afdoen in het schone water. Daarnaast is het gewoon ongelofelijk fijn om even het chloor van je af te kunnen spoelen. Normaal moesten wij hier dan helemaal voor naar binnen, maar dat is echt niet handig. Onze vloer is namelijk van laminaat en dit gaat krom trekken als het nat wordt. Daardoor moest ik altijd alles afdoen als iemand naar onze badkamer was gelopen. Daar werd ik op een gegeven moment echt gek van, dus toen ben ik gaan zoeken naar een oplossing daarvoor.

Prachtig eindresultaat

buitendouches

Eerst heb ik nog getwijfeld over gewoon een klein kraantje, maar een buitendouche is toch wel veel fijner. Dit vind ik sowieso een ongelofelijk mooi accessoire voor mijn buitenruimte. Uiteindelijk ben ik tijdens mijn zoektocht uitgekomen bij de Bodyfit webshop. Zij hadden een heel erg groot assortiment, waardoor ik bijna zeker wist dat ik hier kon slagen. Door de ruime keuze heb ik uiteindelijk iets ongelofelijk moois gevonden wat helemaal past bij mijn stijl. Inmiddels is hij helemaal geïnstalleerd en wacht ik alleen nog op het warme weer. Mocht jij ook naar zoiets op zoek zijn, dan raad ik jou aan om zeker eens een kijkje te nemen bij deze winkel!