Bent u bezig met een verbouwing of heeft u een eigen bouwbedrijf? En heeft u bouwproducten nodig van de hoogste kwaliteit? Ga dan naar Bouw-handel.nl!

Bij Bouw-handel.nl bent u aan het juiste adres voor bijvoorbeeld lichtkoepels,dakramen van Fakro, Ubbink,Velux, deurluifels van kunststof, aluminium en glas, vlizotrappen van hout of metaal, Isoduct rookkanalen of polyester bakken. Ook hebben zij een groot assortiment dat zij voor scherpe prijzen snel leveren. Zij geven u graag de mogelijkheid uw bouwproducten naar keuze zelf samen te stellen en helpen u waar nodig met telefonisch advies.

Bouw-handel.nl heeft een grote naam in de omgeving maar ook op het internet staan ze erg goed aangeschreven. Veel mensen halen hun producten bij hen en zijn er ook erg tevreden over!

Bouw-handel.nl

Verschillende producten van Bouw-handel.nl

  • Lichtkoepels; Het lichtkoepel assortiment bestaat uit complete lichtkoepel sets met dakopstand en losse lichtkoepels zonder dakopstand.. Zij leveren ook ventilerende dakkoepels, Megatube daglichtbuizen en koepels met een dakbetreding functie.
  • Dakramen; Zij leveren het volledige dakraam assortiment van FAKRO bestaande uit tuimeldakramen, tuimelramen met verhoogde tuimelas en uitzet-tuimeldakramen.
  • Deurluifels; Bouw-handel.nl levert uw voordeurluifel in de gewenste maat en uitvoering, eventueel met montage.
  • Rookkanalen; Zij leveren ISOduct rookkanalen, het veiligste rookkanaal op de markt dat niet hoeft te worden omkokerd door de unieke eigenschappen van de RVS elementen.
  • Vlizotrappen; U kunt bij hen iedere vlizotrap uit het uitgebreide assortiment van Fakro bestellen. Ze leveren deze binnen 3 werkdagen of u kunt uw vlizotrap ophalen in Nieuw-Vennep of Groesbeek.