onderhoudsbedrijf wassenaar en timmerbedrijf wassenaarVan een goede kennis van mij hoorde ik dat ik het beste onderhoudsbedrijf wassenaar en timmerbedrijf wassenaar kon inschakelen. Hun zouden erg professioneel te werk gaan en leveren alles netjes af. Ik ben toen gaan kijken op Google en op internet stonden inderdaad hele goede recensies over het bedrijf. Zo stond er dat ze erg voordelig zijn en fantastisch werk leveren. Ik heb toen contact opgenomen en gevraagd of we een afspraak konden maken. Dat was geen enkel probleem. Met twee dagen ben ik er langs geweest en het gesprek verliep uitstekend. Ze maakte gelijk een offerte, zodat ik gelijk een inschatting had van de kosten.

Echt een aanrader. timmeren

Ik had nooit verwacht dat het zo voordelig zou zijn. Ik had gevraagd of ze schappen konden maken voor in mijn schuur. Op deze manier kon ik meer spullen kwijt. Ze kwamen toen met drie dagen weer langs om aan de slag te gaan. In totaal zijn ze een halve dag geweest en dat vind ik erg netjes. In een kort tijdsbestek hebben ze ontzettend veel gedaan en netjes ook. Alles wat ik van dit bedrijf verlangde voordat ik ze inschakelde is uitgekomen. Kijk daarom snel op de website van onderhoudsbedrijf wassenaar en timmerbedrijf wassenaar voor meer informatie.