muursticker

muursticker Een tijdje geleden heb ik voor in mijn slaapkamer een onwijs mooie muursticker aangeschaft. Het is namelijk zo dat ik sinds kort mijn eigen appartement heb, maar er zitten een aantal voorwaarden aan de verhuur. Zo mag ik bijvoorbeeld niets verven in een andere kleur dan wit. Ophangen mag alleen op bepaalde plekken waar een balk hiervoor zit. Daardoor werd ik best wel beperkt in het decoreren van mijn kamer en dat vond ik lastig. Ik had niet echt een idee hoe ik dit op kon lossen. Een vriendin van mij kwam gelukkig met een hele goede tip en daar ben ik dan ook direct naar gaan zoeken op internet.

Een mooi eindresultaat voor iedereen

muursticker

Al snel kwam ik uit in een webshop met heel veel keuze aan muurstickers. Hier kon ik gemakkelijk mijn eigen ontwerpen uploaden en daardoor is de keuze hier echt eindeloos. Ik ben gegaan voor een hele mooie quote die mij dagelijks weer moet gaan inspireren. Hierbij kwam ik al vrij snel uit bij eentje die gaat over het vinden van inspiratie in de ochtend. Deze heb ik toen hierop laten drukken en deze bestelling kreeg ik al snel geleverd. Het fijne was dat ik ook zelf de afmetingen kon kiezen en daardoor paste hij precies in de ruimte die ik ervoor had. Het is onwijs mooi geworden en ik ben blij met wat ik heb gekozen. Mocht jij meer informatie hierover willen, neem dan zeker eens een kijkje op de website van Plak Het Zelf.