bodyfit

bodyfit
Nieuwe toevoeging aan de tuin

Online wilde ik gaan zoeken naar mogelijkheden voor fijne home spas. Op dat idee kwam ik natuurlijk niet zo maar. Dit kwam doordat onze tuin is verbouwd en wij daar een jacuzzi hebben laten plaatsen! Home spas kunnen zowel in de tuin als in huis. Omdat wij in de tuin dus al een jacuzzi hebben, wilde ik ook graag iets voor in huis. In de koudere maanden is een jacuzzi alleen prettig wanneer het niet regent bijvoorbeeld. Maar als je lekker kunt genieten binnen in huis, dan is dat veel prettiger natuurlijk! Online ging ik dus zoeken wat voor een spa ik kon creëren in huis. Al snel kwam ik op de website van Bodyfit terecht. Zij hebben veel mogelijkheden voor spas! Ook verkopen zij veel kleine onderdelen, die bijdragen aan bijvoorbeeld een schone omgeving en extra luxe. Daar kreeg ik ook weer nieuwe ideeën voor in de tuin. Maar het voornaamste was het installeren van een nieuwe douche en een manier om van ons ligbad een bubbelbad te maken.

bodyfit

Mooi voor alle seizoenen

Een mooie tuin is natuurlijk voor alle seizoenen een goed idee. Maar een spa in huis is helemaal ideaal. Nu wij beiden hebben, heb ik eigenlijk niets meer waar ik naar verlang. Zonder de hulp van Bodyfit was dit nooit gelukt! Daarentegen was ook onze tuin nooit zo ideaal geweest zonder de vakman die hem opnieuw heeft aangelegd. Wat hebben wij toch veel geluk gehad dit jaar!