Als je sleutels kwijtgeraakt bent of vergeten kun je vaak zelf nog de dag redden door in te breken in je eigen huis. Dit moet je natuurlijk wel doen zonder schade aan te richten want anders kun je net zo goed een slotenmaker Den Haag bellen.

De makkelijkste manier om in te breken is door de raam te gaan maar helaas zitten de ramen op de begane grond vaak op slot. Op deze manier komen inbrekers vaak binnen en bij het plaatsen van de ramen is er vaak op gelet om deze te beveiligen. Met de ramen op de verdieping hoger zit het echter anders en die kun je vaak makkelijk openmaken. Soms staan die al zelfs open omdat je een kamer hebt willen luchten bijvoorbeeld. Het is dus gewoon een kwestie van een ladder pakken uit de tuin of bij de buren lenen. Je kunt zo makkelijk naar binnen.

Probeer echter niks te forceren want op deze manier kun je de ramen beschadigen. Als niks openstaat is het toch beter om een slotenmaker Den Haag te bellen. Je moet dan wel voor de diensten van de slotenmaker bellen maar dit pakt vaak goedkoper uit dan wanneer je iets beschadigd.