edelglas1Een keukenachterwand vernieuwen is wellicht niet het eerste waar je aan denkt als je van plan bent om het aanzicht van de keuken eens grondig aan te pakken. Maar welnu, laat mij jou overtuigen en een ander denkbeeld verschaffen. Want een achterwand voor jouw keuken uit de stal van Edel Glas is door kunstenaars ontworpen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de onderstaande afbeeldingen. Overtuigd? Neem dan direct eens een kijkje op de website van Edel Glas en laat je inspireren.

keuken3

Deze en nog veel meer andere opties zijn mogelijk bij een achterwand via de website van Edel Glas. Benieuwd? Neem dan eens een bezoek aan Edel Glas.

keuken2

Pure verrijking

Pure verrijking noemen ze, deze aanpassing aan jouw interieur. Dat kan het zeker zijn als je een achterwand via de website van Edel Glas aanschaft. Want indien je dit doet via hun website komen er een groot aantal voordelen bij kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het feit dat het glaselement op maat uit één stuk wordt gesneden? Maar, deze achterwand is ook gemakkelijk te reinigen en er zijn geen voegen in verwerkt. Ook, garanderen ze een eenvoudige en snelle montage en is de achterwand bestand tegen temperatuurwisselingen. Maar, wat dacht je van het feit dat de wand schok en stoot bestendig is? Ook is er de keuze uit vele designs zoals ik hierboven al de revue liet passeren. Tenslotte zijn de print en foto beschermd door glaslaag, indien je natuurlijk voor dit soort design gaat. Zoals ik hiervoor al zei zijn vele designs mogelijk.