kitbedrijf houtenZoals jullie weten deel ik al mijn ervaringen met jullie. Toevallig had ik vorige week een nieuwe badkamer laten plaatsen. Ik had toen iemand nodig voor het kitwerk. Ik ben toen gaan kijken op Google en kwam vervolgens uit bij kitbedrijf houten. Over dat bedrijf stonden hele goede recensies. Zo stond er dat ze erg netjes te werk gaan en erg snel zijn. Beide punten zijn erg belangrijk. Ik had daarom contact met ze opgenomen en gevraagd of ze bij ons de badkamer konden kitten. Na drie dagen kwamen ze al langs en zijn ze gelijk aan de gang gegaan. Je kon merken dat ze er veel verstand van hadden. 

Echt een aanrader. kitwerk

De manier van werken vond ik erg prettig. Ze stonden in voor een grapje en deden ondertussen gewoon hun werk. Ze werkte erg netjes. Elk hoekje werd netjes afgewerkt en daar kunnen sommige bedrijven nog wat van leren. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. Ze zijn super voordelig en als je het vergelijkt met andere bedrijven al helemaal. Kijk daarom snel op de website van kitbedrijf houten. Je kan telefonisch contact met ze opnemen, maar ook via de mail. Ze staan je graag te woord!