Eén van de prachtige merken waar Yels.nl zijn eetkamerstoelen bij inkoopt is Label51. Dat is een leuk, hip merk dat onder andere eetkamerstoelen verkoopt aan woonwinkels en online warenhuizen.

Eigentijdse collectie

Label51 staat ervoor om als groothandel in meubels, verlichting en decoratie toonaangevend te zijn door een eigentijdse collectie te bieden, met daarin zowel unieke als authentieke producten. Hierdoor hebben zij onder andere een erg breed assortiment van eetkamerstoelen.

Ontwerpers

Hun Nederlandse designers en vormgevers werken elke dag aan nieuwe, unieke ontwerpen. Elke maand worden er nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment. Zo kan Yels.nl u altijd blijven voorzien en verblijden met de meest eigentijdse eetkamerstoelen.

Kwaliteit

De stoelen van Label51 zijn altijd heel consequent van kwaliteit. Hun artikelen zijn geregistreerd en hiermee beschermd tegen kopiëren. Dit is prettig voor Yels.nl en voor u als consument, want zo kan Yels.nl u garanderen dat uw stoel altijd van uitstekende kwaliteit zal zijn!

Stijl

Label51 biedt een ruime collectie van eetkamerstoelen in alle denkbare stijlen van landelijk tot vintage en scandinavisch. Hierdoor is er voor u altijd genoeg keuze en zult u bijna altijd de juiste stoel kunnen vinden bij Yels.nl.

Comfort

Ook zijn de stoelen van Label51 altijd erg comfortabel door de goede zithouding en de gebruikte materialen.

Zoals je hierboven kunt zien vullen Label51 en Yels.nl elkaar goed aan. Yels kan met deze samenwerking altijd de mooiste meubels van de beste kwaliteit blijven leveren, wat het liefste is dat ze doen. Yels staat ervoor om kwaliteits meubelen te leveren met comfort en stijl. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mooie meubels die Yels.nl u kan bieden? Neem dan snel een kijkje op de website!