Laminaat kopen doet u online, eenvoudig en voordelig, bij Tegelmegashop.nl! Met een zorgvuldig samengestelde laminaat collectie vindt u bij ons altijd een laminaatvloer die perfect past. Van 4-zijdig levensechte houtlook laminaat tot voordelig kliklaminaat zonder groef en van betonlook tegel laminaat tot sfeervol en trendy sloophout laminaat, voor ieder wat wils. En voor welk type laminaat u ook kiest, u bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit voor de laagste prijs, jarenlange garantie en een snelle levering uit eigen voorraad. Koop direct online, of bezoek onze showroom!

 

Al ons laminaat is geschikt voor vloerverwarming.

Het is een vraag die wij heel vaak krijgen, vandaar dat we hier graag meteen een duidelijk antwoord op willen geven. Is deze laminaatvloer geschikt voor vloerverwarming? Het antwoord is altijd ja, al onze laminaatvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming, en dat geldt ook voor onze laminaat ondervloeren! Wij verkopen uitsluitend laminaat met een HDF kern van 1e keus, voor de beste prijs. Door onze goede relaties met verschillende leveranciers kunnen wij de laagste prijs aanbieden zonder concessies te doen aan kwaliteit. Neem zeker ook even een kijkje bij laminaat aanbieding voor scherpe op=op deals.

Gaat u voor de hout- of tegel look?

Volledig in 1 lijn met de twee meest populaire vloertypes is laminaat ook verkrijgbaar in twee ‘hoofdstijlen’, namelijk hout laminaat en tegel laminaat. De meest populaire stijl, en tevens de meest verkochte variant bij Tegelmegashop, is toch nog altijd hout laminaat. Hout laminaat combineert de prachtige en warme uitstraling van hout met het gemak en de voordelige prijs van laminaat. En gaat u helemaal voor een levensechte houtvloer, dan vindt u bij ons ook prachtig V-groef laminaat, zowel 2-zijdig als 4 – zijdig.

Laminaat online kopen? Tegelmegashop.nl: Of u nu gaat voor traditioneel eiken laminaat of trendy sloophout laminaat, bij ons slaagt u altijd. Maar tegel laminaat zit duidelijk in de lift qua populariteit. Van stoer en toegankelijk betonlook laminaat tot prachtige bianco carrara marmer look, bij ons vindt u het allemaal! De keuze tussen tegel- en houtlook laminaat is natuurlijk erg persoonlijk en helemaal aan u. Waar u ook voor kiest, bij Tegelmegashop.nl bent u verzekerd van topkwaliteit laminaat voor de laagste prijs!