pjvanheugten

Afgelopen voorjaar ben ik verhuisd naar een prachtige woning waar een minder prachtige vloer in lag. Het was dus zaak dat ik zo snel mogelijk de vloer verving zodat ik vol op kon genieten van mijn nieuwe onderkomen. Ik was op zoek naar tapijt maar ik had minder zin in het ingewikkelde proces van het leggen van het tapijt, hierdoor zocht ik naar een simpelere oplossing.

Magic Carpets Tappijttegels

Via google kwam ik al snel uit op de website magic-carpets.nl. Zij boden mij de ideale oplossing voor mijn nieuwe huis namelijk: Magic Carpets Tappijttegels. Omdat het leggen van tapijttegels mij vast wel ging lukken besloot ik voor deze techniek te kiezen. Op de website vond ik veel verschillende varaiaties tapijttegels. Zo kon ik kiezen voor verschillende structuren zoals o.a. Bouclé, Velours en Haarfeld. Uiteindelijk koos ik voor zwart hoogpolig en heb ik de tapijttegels online besteld.
voordeel3

Mijn bestelling

Natuurlijk had ik een budget uitgetrokken voor het vervangen van mijn vloer. Het viel mij op dat de tegels een stuk goedkoper waren op de site dan bij de meeste handelaars. Op de site staat beschreven dat dit komt omdat ze de tegels direct bij uit de fabriek importeren. Heel gemakkelijk bestelde ik de tegels online. Ook kon ik alle toebehoren die ik nodig had gelijk mee bestellen. Kortom: een echte tip voor de doe het zelfer!

projectstoffering1