Een mobiele telefoon ouderen, erg handig in gebruik! Wanneer u een oudere een smartphone in geeft zullen ze waarschijnlijk niet weten hoe het werkt. Sterker nog sommige zullen het beeldscherm niet eens aan kunnen krijgen! Daarom hebben wij nu een mobiele telefoon oudere. Dit is een telefoon die beschikt over een hele hoop functies die het oudere makkelijker maakt een telefoon te gebruiken.

De volgende dingen zijn vaak een probleem voor personen op leeftijd:

  • Wanneer een ouder persoon een bericht wilt versturen moet eerst de bril worden opgezet om het toetsenbord te kunnen zien. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor, de mobiele telefoon oudere beschikt over een toetsenbord met grote letters.
  • Wanneer een ouder persoon een telefoonnummer wilt intoetsen gebeurd het regelmatig dat er 2 of 3 toetsen worden ingedrukt terwijl dit niet de bedoeling is. Dankzij ons toetsenbord met grote letters en cijfers zal niet ( bijna ) nooit meer voorkomen.
  • Wanneer een ouder persoon een berichtje wilt sturen gaat dit erg moeizaam omdat de telefoon erg ingewikkeld in elkaar zit. De mobiele telefoon oudere heeft een erg simpel ontwerp waardoor dit niet meer zal gebeuren! De apps zijn niet ingewikkeld en de icoontjes van de apps zijn ook extra groot gemaakt.
  • Wanneer een ouder persoon slechthorend is wordt de beltoon van een normale smartphone nogal eens gemist. De mobiele telefoon oudere heeft een luide beltoon waardoor dit verleden tijd zal zijn!

 

Wanneer u uw opa of oma echt een plezier wilt doen is dit een echte aanrader!