NieuwAtlantis-e1419004847562Heb je wel eens aan een zwembadoverkapping gedacht? Ik wel. Laatst hebben we een zwembad laten aanleggen in onze tuin. Het liefst zwem ik het hele jaar door, maar met een buitenzwembad kan dat niet, zeker nu de herfst- en wintermaanden aanbreken. Omdat ik de warmte in mijn zwembad graag vast wil houden heb ik gekozen voor een overkapping.  Zo blijf het zwembad schoon en hoef ik niet iedere keer het water te verversen, dit bespaard me veel tijd en moeite. Ik heb natuurlijk helemaal geen verstand van overkappingen, daarom heb ik me laten informeren tijdens een afspraak. Toen heb ik ook de showroom bekeken, dit gaf me een goed beeld van het ruime aanbod.

Wat biedt NieuwAtlantis?
bedekking

Dit bedrijf biedt maatwerk aan op het gebied van zwembadoverkapping, volledig afgestemd op mijn persoonlijke wensen. NieuwAtlantis vindt het belangrijk dat een overkapping voor je zwembad er stijlvol uitziet, dat vind ik ook. Het is een waardevolle toevoeging aan mijn tuin en het moet er goed uit zien, ook in de koude dagen. Daarnaast is de overkapping ook nog eens makkelijk open en dicht te doen.  Ik kon kiezen uit wel 250 verschillende kleuren voor de overkapping, zo kon ik het geheel aanpassen in mijn stijl. De maat van de overkapping was geheel aan te passen aan de maat van mijn zwembad. Wat ook nog een voordeel is aan het hebben van een overkapping, is dat het milieubewust is. Je maakt namelijk minder stookkosten, dat is mooi meegenomen!zwembad met hout