In de online winkel van Bouw-handel vind je bouwproducten van hoge kwaliteit voor zowel particulieren als bedrijven. De online bouwmarkt is onder andere gespecialiseerd in lichtkoepels, dakramen, deurluifels, rookkanalen en vlizotrappen. Het uitgebreide assortiment met duidelijke productomschrijvingen vind je op bouw-handel.nl. Via deze website is het ook mogelijk de producten te bestellen, veilig te betalen en thuis te laten bezorgen.

Bouw-handel.nl logo, webshop voor bouwmaterialen

Bouw-handel biedt altijd de laagste prijs

De kwaliteitsproducten van Bouw-handel worden altijd voor de laagste prijs aangeboden. Dit geldt voor alle product in de webshop. Mocht je in een andere winkel een van de bouwproducten tegenkomen voor een lagere prijs? Dan kun je via de chat of e-mail contact opnemen met een van de medewerkers van de webshop. Zij zullen je naast het verschil ook nog eens 10% extra korting geven op het betreffende product. Wanneer je een grotere bestelling plaatst is het ook verstanding contact op te nemen met de klantenservice van de website. Zij zullen dan een offerte voor je opstellen met een zo scherp mogelijke prijs.

Lichtkoepels

Veiligheid

Ondanks dat steeds meer online gewinkeld wordt, blijft de veiligheid van webshops een veelbesproken onderwerp. Helaas komt het nog steeds voor dat producten bijvoorbeeld niet geleverd worden. Bij deze online bouwmarkt kun je echter betrouwbaar en zorgeloos winkelen. De website is goed beveiligd waardoor je veilig kan betalen met creditcard of iDeal. Ook is het mogelijk om tot 14 na levering te betalen via een factuur. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Ook is het mogelijk de producten zelf op te halen en aldaar de betaling te voldoen.