keuken Breda


keuken Breda
Vorige maand heb ik een nieuwe keuken in Breda gekocht en daar ben ik onwijs blij mee. Voorheen heb ik altijd gehuurd en daardoor kon ik nooit zulke grote dingen veranderen. Daar heb ik mij flink aan geïrriteerd, want hij paste helemaal niet bij de rest van mij inrichting. Ongeveer een half jaar geleden heb ik mijn eerste huis gekocht en daar mag ik natuurlijk aan doen wat ik wilde. Direct ben ik heel veel op internet gaan zoeken om inspiratie op te doen. Ik had namelijk niet echt een idee welke stijl ik alles graag in wilde hebben. Landelijk vind ik altijd wel heel erg mooi, maar niet voor mijzelf. Ik houd meer van strak en mooi afgewerkt.

Het eindresultaat

keuken Breda

Uiteindelijk kwam ik op een keuken site van een winkel in Breda. Daar kon ik gemakkelijk online een ontwerp maken voor mijzelf. Deze heb ik toen geprint om aan mijn vriend te laten zien, want ik vond zijn mening ook erg belangrijk. Hij was meteen heel erg enthousiast en samen zijn wij toen een kijkje gaan nemen in de showroom. Daar werden wij ongelofelijk goed geadviseerd door een medewerkerster, dus dat was fijn. Verder bleken de prijzen onder ons budget te liggen, dus dat was ook nog eens mooi meegenomen. Inmiddels zijn zij druk bezig met het plaatsen hiervan en zal dat ongeveer nog een paar dagen duren. Neem zeker eens een kijkje bij Montall als jij goed advies wilt of benieuwd bent naar alle mogelijkheiden rondom dit.