Ben je op zoek naar een goede dakdekker Naarden, kijk dan eens op de site van S.K. Fleur. De medewerkers van dit bedrijf komen je graag helpen wanneer je problemen hebt met je cv, lekkage of nieuwe leidingen moet aansluiten in je huis. Een groot voordeel van dit bedrijf is dat ze zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar zijn. Het zal je maar gebeuren dat tijdens een storm midden in de nacht opeens je dak eraf vliegt. Normaal moet je dan tot de volgende dag wachten tot er eindelijk iets aan het dak gedaan kan worden.  

Een totaalinstallateur

Deze dakdekker uit Naarden wordt niet voor niets de totaalinstallateur genoemd. Zelfs voor het plaatsen van een nieuwe cv, ventilatiesystemen en airconditioning ben je hier aan het juiste adres. Zo gebeurde het laatst dat ik druk aan het schoonmaken was toen opeens mijn gootsteen niet meer doorliep. Wat een ellende, zo merk je al snel hoe vaak je water weggooit. Maar zelfs de vaatwasser kon ik niet meer gebruiken omdat al het vieze water omhoog kwam. Wat ik ook probeerde, het lukte mij niet om de gootsteen weer te laten doorlopen. Gelukkig hebben de medewerkers van S.K. Fleur mij geholpen om de ontstopping op te lossen.