Omdat ik een paar stoelen heb gekocht bij de kringloop, wilde ik graag dat de stoelen een nieuwe en zachte zit gedeelte kreeg. Daarom ging ik opzoek op het internet naar stoffenwinkel Amersfoort en kwam dan ook terecht op de website van Blu Interior Disign. Door op de website te kijken zag ik al meteen het juiste bekleding voor mijn stoelen. Hierdoor besloot ik om naar de winkel te gaan van deze onderneming om de prijs te bespreken en de juiste product te kopen. 

Mijn stoelen als nieuw voor weinig

Door de stoffenwinkel in Amersfoort, of te wel Blu Interior Design, zijn mijn stoelen weer als nieuw. De kosten ervan viel ook erg mee. Doordat ik de stoelen zelf tweedehands hebt gekocht en gerestyled hebt, weet ik zeker dat niemand deze stoelen heeft zoals ik het heb. De medewerker die in deze onderneming staat, heeft mij zeer goed geholpen en heeft mij veel producten laten zien. Nu kon ik het bekleden van mijn stoelen ook bij dit bedrijf laten doen en heb dit ook even overwogen, maar wilde toch zelf gaan proberen. Zoek jij iets aparts voor jou meubels of kussens? Neem dan een kijkje bij deze onderneming.