Voor de mensen die dit bedrijf al kennen weten dat ik gelijk heb. Want Stucadoor Rijnsburg is gewoon de beste Stucadoor die ik ken. Ik heb Stucadoor Rijnsburg ingehuurd om mijn wanden te doen van de woning en ik ben er zeer tevreden mee. Ik schrijf deze blog dan ook voor andere die dit ook willen laten doen.

stuc3

Zoektocht

Ik kwam via via op deze website, eigenlijk best jammer dat ik dit bedrijf niet eerder heb opgemerkt. Ik was namelijk al een langere tijd bezig met het zoeken van een goed stucardoorsbedrijf. De meeste hanteerde hoge prijzen voor het stucadoren en daarbij kwamen nog de extra kosten zoals voorrijdkosten enzovoort. Ik zag deze site en ik wist zeker dat ik deze gelijk ging bellen, dit heb ik dan ook zonder bij na te denken gedaan en gelijk heb ik mijn afspraak bevestigd. Een hele grote opluchting was het, naast mijn drukke leven was ik dan ook nog bezig om een goed bedrijf te zoeken maar dat hoefde nu niet meer gelukkig.

Geweldige dienst en service

De medewerker kwam langs en kwam meteen professioneel over, alle benodigdheden had hij bij zich en kon naar eigen zeggen meteen aan de slag. Hij was supervriendelijk en schoof voordat hij te werk ging aan voor een kopje koffie. Even gepraat en daarna ging hij aan ’t werk. Perfect gewerkt en een mooi eindresultaat. Ik ben er heel erg tevreden mee en ik weet zeker dat hij mijn volgende klusjes ook mag klaren. Hopelijk mag dit bedrijf het ook bij jou doen!

stuc1