Spiegels. We kunnen niet zonder. Bedenk maar eens hoe vaak je eigenlijk dagelijks in de spiegel kijkt. Of stiekem in een winkelruit of etalage als je door de stad struint. Spiegels hebben echter niet alleen een praktische functie. Hun esthetische mogelijkheden zijn nog vele malen uitgebreider.

Antieke spiegels als eyecatcher

Spiegels zijn er om jezelf te kunnen bekijken. Je vindt ze daarom vooral in de badkamer, slaapkamer, het toilet en in de hal. Zo kun je nog een laatste blik op jezelf werpen voordat je het huis verlaat. Maar ook in de woonkamer, keuken, kantoor en serre kan een spiegel prachtig zijn. Zo wordt een ruimte optisch groter wanneer je een spiegel ophangt. Een spiegel in een kleine kamer kan een uitkomst zijn. Heb je een kamer met weinig daglicht? Dan ook kan een spiegel voor weerkaatsing en dus meer licht zorgen. Een antieke spiegel is voor al deze mogelijkheden de oplossing. Een antieke spiegel raakt nooit uit de mode en is een stuk unieker dan een standaard spiegel uit een woonwarenhuis. De keuze van antieke spiegel, weerspiegelt bovendien jouw stijl!

Waar koop ik online antieke spiegels?

Antieke spiegels zijn er in alle kleuren en materialen. Er bestaan allerlei stijlen en vormen met verschillende lijsten. Om nou alle braderie├źn en antiekmarkten af te lopen is wellicht een leuk idee maar veel te tijdrovend. Het internet biedt uitkomst. Op https://www.gusj.nl/antieke-spiegels/ kun je je lol op. Je vindt hier een interessant aanbod met antieke spiegels zowel als gave woondecoraties. De webshop is echt de moeite waard om even te bekijken.