Laatst vroeg een vriend van mij of ik meeging naar Tinus Toog, een groothandel waar je een horeca bar kunt kopen. Mijn vriend heeft namelijk een eigen bar, maar hij is nu op zoek naar een nieuwe horeca bar voor in zijn café. Eigenlijk had ik zelf daar niets te zoeken, maar omdat ik het altijd wel leuk vind om naar zaken te gaan waar ik normaal nooit kom ging ik graag mee. Het was werkelijk mijn ogen uitkijken daar in de groothandel, wat hebben ze hier mooie spullen. Mijn vriend had al snel een keuze kunnen maken en wilde alweer naar huis. Maar ik was hier nog lang niet uitgekeken vooral toen ik te horen kreeg dat ze ook een bar kunnen maken voor particulieren. Het toeval was dat ik al lang op zoek was naar een leuke tafel of bar voor in mijn keuken. Mijn keuken is best wel groot, daarom heb ik mijn eethoek daar neergezet, wel zo makkelijk. Maar nu ik daar bij Tinus Toog een mooie bar zag staan wilde ik ook zo een bar in mijn keuken hebben.  horeca-bar-300x224

Ik heb een geweldig mooie bar in mijn keuken

Ik heb bij de groothandel een zeer mooie bar voor in mijn keuken gekocht, dat terwijl ik dacht dat ik daar niets zal vinden. Ook mijn vriend is bij de groothandel goed geslaagd en heeft inmiddels zijn nieuwe bar al in zijn café staan. Ik moet helaas nog even wachten op mijn bar omdat deze helemaal nieuw gemaakt gaat worden. DSC00873-225x300