Helaas was ons vermoeden juist en hebben wij gebruik moeten maken om houtworm bestrijden. Hiervoor hebben wij eerst gebeld naar een erkend bedrijf, in dit geval Ongedierte Bestrijding & Preventie. ( OB&P) Dit is een erkend bedrijf en door hun jarenlange ervaringen op het gebied van deze ongewenste beestjes, kunnen zij je het beste helpen. Meteen nadat ik in de gaten had dat onze veranda helemaal vol met kleine gaatjes zat, kreeg ik het vermoeden al dat dit niet pluis was. Maar om het helemaal zeker te weten hebben wij eerst iemand langs laten komen, om onze vermoedens te bevestigen. Nadat de inspectie had plaats gevonden kregen wij een bevestiging.  

Meteen in actie gekomen

Nadat wij de bevestiging hadden gekregen dat deze vervelende beestjes in onze veranda waren komen wonen, werd de vraag gesteld wat wij hier verder mee wilden. Natuurlijk moest er iets aan gedaan worden, wilden wij nog langer van deze veranda kunnen genieten. Een voordeel was dat de medewerker meteen de tijd had om aan de slag te gaan om houtworm te bestrijden.

Nadat het bedrijf van  OB&P aan de slag was gegaan met de behandeling van onze aanbouw, was deze al snel klaar. Doordat zij bepaalde middelen gebruiken die de particuliere mensen niet in een winkel kunnen kopen en alleen door erkende bedrijven gebruikt moge worden, kunnen zij de garantie geven dat het ongedierte niet meer terug keert.  

OB&P staat voor een professionele aanpak en is daarom EVM gediplomeerd en gecertificeerd. Op deze manier ben je verzekerd van de hoogste kwaliteitseisen die worden gesteld bij ongediertebestrijding en preventie.