Al jaren kamp ik met verschillende kwaaltjes, de ene dag heb ik er meer last van dan de andere dag, ook ligt het aan het weer hoe ik me voel. Behalve dat ik veel last heb van pijnlijke spieren, heb ik ook last van psoriasis. Momenteel heb ik veel last van psoriasis, dit kan ook komen door stress is me verteld, hoe meer stress, hoe meer ik onder de plekken zit. Via de huisarts heb ik al allerlei soorten zalfjes en pillen gekregen, maar niets lijkt te helpen. Ook was me verteld om eens een infrarood sauna uit te proberen, op de een of ander manier helpt de warmte de psoriasis te onderdrukken. Zodoende ben ik al een paar keer naar de sauna geweest, en inderdaad ik kon duidelijk een verschil merken na een paar keer gebruik te hebben gemaakt van deze infrarood sauna. Nu heb ik me laten vertellen dat je dit soort sauna’s ook makkelijk thuis kan aanschaffen. Zo hoef ik me niet te schamen voor mijn lichaam, en kan ik op elk moment van de dag in mijn eigen sauna stappen, een geweldig idee. bodyfit_lang2

Zeer tevreden

Inmiddels heb ik een eigen sauna op zolder staan, niet zo heel groot, maar dat hoeft ook niet voor mij alleen. Zodra ik even lekker in mijn sauna ben geweest voel ik me echt bijzonder goed. Ook mijn spieren doen een stuk minder pijn, en mijn psoriasis is een stuk minder geworden, had ik eerder moeten weten, was ik nooit naar de huisarts gegaan. 2