Een gasmonteur is zeer belangrijk voor het huis. Als het gas niet goed is aangesloten kan u wel raden wat er gebeurd. Daarom is het van belang dat alle gas installaties in uw huis goed en correct gemonteerd zijn voordat u deze producten daadwerkelijk gaat gebruiken. De monteur die ik heb gevonden sluit niet alleen gas aan maar monteert en demonteert ook keukens en andere dingen in uw huis. Uiteraard alles naar uw wensen. Daar komt bij dat de gasmonteur met u samen gaat zitten om alles te bespreken wat u graag wil hebben en waar. Alles word netjes volgens een stappen plan gedaan zowel voor als na de installatie.

Fijne ervaring

Het meest fijne wat ik aan deze mensen heb gemerkt is dat zij ook echt luisteren naar mij. Ik wou de keuken helemaal om gooien zodat het mooi was en naar mijn smaak. Toen de heren eenmaal aan kwamen bij mij thuis waren ze een en al oor. Zelf heb ik weleens meegemaakt dat die monteurs dan meteen uw eigen plan de prullenbak in schuiven en het op hun manier doen. Dit was hier niet het geval en er werd echt naar mij geluisterd wat ik niet gewend was natuurlijk.

Een aanrader

Ik kan u niet dwingen om een kijkje te nemen op de site van deze goede monteurs maar aanraden kan ik zeer zeker doen. Op een schaal van een tot tien, zitten deze heren tegen de boven kant aan hoor, Chapeau, ik ben een vaste klant en zal jullie vaker gaan bellen.