Omdat wij een nieuwe badkamer hebben, was ik opzoek naar badkameraccessoires, deze heb ik online besteld bij Sanitair Stunt. Door op het internet, bij de bekende zoekmachine, badkameraccessoires online in te typen, kwam ik op de website van dit bedrijf terecht. Zij hebben veel keus in accessoires voor jou badkamer. Van handdoek rek tot een zeepbakje, als je wat zoekt hebben zij het. De prijzen van de accessoires vallen ook echte mee. Hierdoor besloot ik om de artikelen te bestellen bij deze onderneming. Na een paar dagen kreeg ik de spullen thuis geleverd. Alles was zorgvuldig ingepakt en zag er in het echt nog mooier uit dan op de foto. Ik was meteen enthousiast over de artikelen en ging aan de slag om alles te plaatsen in mijn badkamer. 

Badkamer

Badkamer helemaal af

Door de badkameraccessoires die ik online besteld hebt, is mijn badkamer helemaal af. Wat een paar accessoires wel niet kan doen voor een ruimte als een badkamer. Daarom raad ik ook ieder ander aan, die een badkamer aan het verbouwen zijn, om een kijkje te nemen op de website van Sanitair Stunt. Jij zal daar zeker slagen voor jou accessoires. Ook voor een douchecabine of bad kan jij hier terecht. De prijzen zijn echt stunt prijzen. Als ik het had geweten had ik mijn wastafelmeubel ook hier besteld en zo ook de douchecabine. Een vriend van mij, heb ik deze tip ook gegeven en die is ook helemaal tevreden over de artikelen die hij heeft besteld. 

Accessoires