Konnected Joe

De kennismaking met Konnected Joe betekent een ware transformatie in de kunst van het barbecueën. Deze innovatie zal invloed hebben op jouw kookgewoonten en de benadering van buitenkeuken. Of je nu net begint met grillen of dat je jezelf beschouwt als een grillmeester, de slimme functies van Konnected Joe zullen ongetwijfeld indrukwekkend zijn en je manier van roosteren, grillen en bakken vereenvoudigen.

Intelligente functies voor het klaarmaken van uitmuntende gerechten

Konnected Joe biedt slimme kenmerken die het koken tot een aangename bezigheid maken. De nauwkeurige temperatuurregeling verzekert dat elk stukje vlees op de juiste wijze bereid wordt. De designs van de grillpany’s transformerende conceptrichtingen maken gebruik van hoogwaardige de standaarden van innovatie, waardoor alles gelijkmatig gegaard wordt voor steeds perfecte resultaten. Met Konnected Joe is het verleden tijd om te moeten raden naar de correcte bereidingstijden; verwacht consistente kwaliteit en voortreffelijke maaltijden bij iedere gebruik.

Konnected Joe

Ideaal voor zowel simpele als uitgebreide sociale gelegenheden

Konnected Joe speelt een prominente rol in sociale bijeenkomsten. Het is de perfecte barbecue voor hen die graag mensen thuis uitnodigen, waardoor elk evenement een exclusief tintje krijgt. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een uitbundig feestmaal voor een groot gezelschap, deze veelzijdige kamado-grill past zich aan elke situatie aan. Met een royale oppervlakte voor de bereiding van gerechten kun je verschillende maaltijden tegelijkertijd opdienen, resulterend in een collectief moment waarbij iedere gast tegelijk een verse, warme maaltijd kan savoureren.

In het kort biedt Konnected Joe een onderscheidende mix van design, bruikbaarheid en ambiance, allemaal samengebracht in een onvergetelijke barbecue-ervaring. Bereid je dus voor op talloze momenten gevuld met verrukkelijke creaties en memorabele gebeurtenissen.