Home Blog

Binnen zitten en toch het tuingevoel beleven? In een tuinkamer kan dat!

0
tuinkamers

Wanneer je een qua grootte en staat van onderhoud een prima tuin hebt, dan is het logisch om te veronderstellen dat je hier zo vaak mogelijk van gebruik wilt maken ook. Maar zoals we allemaal weten maken de weersomstandigheden in Nederland dit vaak simpelweg onmogelijk. Jammer maar helaas? Nee, dat ook weer niet. Er zijn allerlei manieren om jezelf toch dat ultieme tuingevoel te geven. Als je dit echt grondig wil aanpakken, dan ga je voor een heuse tuinkamer. Tuinkamers zijn normaliter een uitbreiding van de woning; aan de woning vast dus ook. Doorgaans zijn het plafond of dak en de zijkanten van glas. Dit alles om het geheel zo licht mogelijk te maken én zodat je meer gegrepen kunt worden door dat tuinsentiment. Verder is het gebruikelijk dat je één of twee schuifwanden hebt, die je natuurlijk vooral op zonnige of warme dagen open zet. 

tuinkamers

Verkijk je niet op de kosten

Toegegeven, een tuinkamer met alles erop en eraan (laten) installeren mag wat kosten, maar eigenlijk moet je dit vooral zien als investering. Het is namelijk simpelweg zo dat je woning als geheel meer waard is dankzij de toegevoegde tuinkamer. Dit is geld dat uiteindelijk deels of geheel weer bij je terugkomt. En tot dat zover is geniet je gewoon zelf van een stuk meer wooncomfort. Zo bezien valt het dus uiteindelijk reuze mee met de kosten die in eerste instantie bij een tuinkamer komen kijken.

Visgraat vloeren tegen een scherp tarief

0
visgraat vloeren

De kans is groot dat je ooit al eens een visgraat vloer hebt gezien. Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen voor visgraat vloeren. Dit komt doordat deze vloeren op een positieve manier bijdragen aan de sfeer in jouw woning. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je allerlei verschillende kanten op. Zo kun je kiezen uit verschillende kleurcombinaties en verschillende stijlen.

visgraat vloeren

Het bekijken van een visgraatvloer

Wanneer je van plan bent om een visgraat vloer aan te schaffen, is het wel van belang dat je een goede indicatie hebt van de mogelijkheden van deze vloer. Een visgraat vloer heeft altijd dezelfde lengte en dezelfde breedte. Wanneer deze afmetingen niet gelijk zijn, is het niet mogelijk om het visgraat patroon aan te leggen. Echter, er zit natuurlijk wel een grote variatie tussen de verschillende afmetingen. Om ervoor te zorgen dat je de juiste visgraat vloer kiest voor in jouw woning, is het verstandig om eens een kijkje te nemen in de showroom. Hierdoor krijg je een beter beeld bij de betreffende vloer.

Mogelijkheden van visgraat vloeren

Een visgraat vloer heeft veel verschillende mogelijkheden. Zo kan deze vloer gebruikt worden om het maximale loopgeluid te reduceren. Daarnaast kan er ook nog een vloerverwarming onder de vloer aangebracht worden. De vloerverwarming zal er voor zorgen dat de vloer warmer wordt en de verwarming minder hoog hoeft te staan. Dit zal namelijk zorgen voor besparing van energie. Wanneer de vloer warm is, zal de vloer een gedeelte van het lichaam op kunnen warmen via de voeten van een mens. Doordat de voeten van een mens ervoor zorgen dat deze persoon warmer of kouder wordt, zal de verwarming minder hoog hoeven te staan. Dit is natuurlijk goed voor het milieu. 

visgraat vloeren

Out of the box denkende Makelaars Utrecht

0
makelaars Utrecht

Ben jij op zoek naar unieke makelaars Utrecht? Neem dan een kijkje bij Gusto Caza! De manier waarop ze taxatie, makelaardij en marketing toepassen bij hun klanten is zeer uniek. Diverse zakenlui die geinteresseerd waren in het verhandelen van woningen en panden gingen mij en jou voor. Door de kennis en ervaring die dit duo heeft ervaren in de jarenlange samenwerking zijn ze onafscheidelijk geworden voor de makelaardij. 

makelaars Utrecht

Het keurmerk van de specialisten 

Door hun focus op ambitieuze harde werkers, die zich graag willen verdiepen in de huizenmarkt weten de makelaars Utrecht adviezen en rapporten uit te schrijven die spectaculair zijn. Als je een oog hebt voor marketing en zakendoen zijn ze de perfecte sparringpartner voor jouw. Door hun inbound taxatie en makelaardij kunnen ze na het overleg direct overgaan tot actie zodat alles netjes zwart op wit staat. Mocht je er nog even over na willen denken is dat natuurlijk geen probleem. Ze zijn er dan ook om jou te helpen! Een stukje advies, maatwerk, goede onderzoek, en juiste personen horen daar natuurlijk bij!

Op welke manier zou jij graag geholpen willen worden? Heb je hulp nodig bij het kiezen van geschikte huis of bedrijfspand? Heb je hulp nodig bij de taxatie? Of simpelweg advies nodig over de vele opties die er op dit moment zijn. Casa Gusto helpt je graag, druk op link bovenaan de tekst voor meer informatie. 

Zonnepanelen doe het zelf, een goede mogelijkheid voor jou

0
zonnepanelen doe het zelf

Zonnepanelen doe het zelf, zou jij graag zelf zonnepanelen willen plaatsen op jouw woning? Ben jij van plan om je geld te gaan investeren in zonnepanelen door zonnepanelen te gaan plaatsen op jouw woning of bedrijf? Wil jij graag op een duurzame manier stroom opwekken en hierdoor minder energiekosten hoeven te betalen? Dan ben jij zeker niet de enige. Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn apparaten die energie op een duurzame manier opwekken. Dit komt doordat ze tijdens het opwekken geen schadelijke stoffen uitstoten die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Hierdoor wordt dit ook wel groene energie genoemd. Ben jij nog op zoek naar goede zonnepanelen? Voor meer informatie over de mogelijkheden kan je altijd een kijkje nemen op de website.

zonnepanelen doe het zelf

Zelf een pakket samenstellen op de website

Ben jij nog op zoek naar zonnepanelen? Wil jij graag investeren in zonnepanelen en ben je hierdoor hiernaar op zoek? Dan heb je de mogelijkheid om een kijkje te nemen op de website. Hier kan je namelijk zelf je pakket samenstellen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden die je kan bekijken op de website en hierdoor altijd wel komen op de perfecte pakket die jij dan weer kunt gebruiken. Zonnepanelen worden tegenwoordig heel vaak gebruikt door particulier of door bedrijven die hier graag gebruik van willen maken. Zonnepanelen doe het zelf, zou jij dit graag willen doen? Neem dan zeker een kijkje op de website voor meer informatie. 

Wat zijn stootbanden

0

Stootbanden van beton worden vaak gebruikt om parkeerplaatsen te markeren. Zo geeft het duidelijk aan de bestuurder aan waar het parkeervak stopt en zo kan de bestuurder niet verder rijden. De stootbanden zijn vaak net hoog genoeg gemaakt om er als auto niet overheen te kunnen. Verder worden stootbanden ook vaak ingezet bij verschillende verkeerssituaties om het duidelijker en veiliger te maken voor de mensen in het verkeer. Ze worden geplaatst langs pleinen of trottoirs om te voorkomen dat fietsers of wandelaars op gevaarlijke plekken gaan oversteken. Dit kan de veiligheid van het verkeersgebied aanzienlijk vergroten. Ook kunnen ze langs kades en grachten geplaatst worden. Dit verkleint de kans dat fietsers of auto’s de grachten inrijden. De stootbanden kunnen bijna overal geplaatst worden waar je wilt dat het verkeer beter oplet of verhinderd wordt. 

Betonnen stootbanden kopen

Je kunt bij Betongoed de stootbanden in verschillende soorten, maten en kleuren kopen. Je kunt ze bij betongoed in eindstukken, middenstukken en beginstukken kopen. Je kunt dan zelf samenstellen hoe lang je de stootband precies wilt en hoe je het wil combineren. Als je toch liever een ander formaat hebt dan kun je contact opnemen met Betongoed en kunnen ze het voor jou op maat laten maken. Ook kun je ze natuurlijk met andere betonelementen combineren voor bijvoorbeeld extra veiligheid in het verkeer. Betongoed biedt zelf de stootbanden in de kleuren wit, grijs en geel aan, maar je kunt ook zelf de kleur veranderen met speciale betonverf. De stootbanden zijn van goede kwaliteit solide beton. Beton is een duurzaam en sterk materiaal dat vrij goedkoop is. Het is slijtvast en bijna onderhoudsvrij. Ideaal dus om te gebruiken als stootbanden. Bij Betongoed leveren ze een uitgebreid assortiment stootbanden dat voordelig geprijsd is. Je kan via de website makkelijk bestellen en het wordt overal in Nederland snel geleverd.

DIY Decoratie Ideeën om uw tuin kleurrijk te maken

0

Het hebben van een tuin moet leuk zijn. Het draagt bij aan uw aanbod van frisse lucht en u heeft extra ruimte voor kinderen om te spelen- en niet te vergeten de voordelen van het hebben van verschillende planten en kruiden in de tuin. Terwijl u uw huis op orde houdt, laten we niet vergeten om tijd te nemen voor uw tuin. En deze DIY decoratie ideeën kunnen nuttig zijn voor u (Bron: https://www.rainbow-collection.nl/).

Tuin DIY Decoratie Ideeën

Om uw tuin er goed uit te laten zien, moet u in de eerste plaats de planten goed te organiseren. Bijvoorbeeld, als u potten gebruikt voor de bloemen, zorg ervoor dat u degenen met dezelfde kleur gebruikt. Het is de willekeurige kleur van de potten die er soms voor zorgen dat de tuin er verre van netjes uitziet. Ook is het beter dat u landschapsarchitectuur serieus neemt. Het zal u zeker veel helpen bij het creëren van de beste weergave.

Nu omdat u misschien op zoek bent naar kleine details om te werken met uw tuin, bekijk deze DIY decoratie ideeën.

Gloed in het donker

Het eerste idee zou de eenvoudigste manier kunnen zijn om uw tuin te verfraaien. Knip een patroon waar u handig mee bent en dan spray kunt u deze als een gloed over de stenen in uw tuin sprayen. De schoonheid van het zal niet verschijnen tijdens de dag, maar het zal zeker opvallen als het donker wordt, terwijl de andere componenten in de tuin verduisterd worden.

DOE-HET-ZELF papieren krans

Vervolgens kunt u proberen om papieren kransen te maken om uw tuin te versieren. U heeft hier niet te veel materialen voor nodig, maar een beetje vaardigheid in snijden is vereist. Ten eerste moet u de patronen voor de bloemblaadjes afdrukken, dan kunt u ermee aan de slag. Zorg er ook voor dat u het in een overdekte omgeving ophangt zoals onder uw knikarmschermen alleen maar om te voorkomen dat het nat en vernietigd wordt wanneer het regenachtige is.

Verner Panton lamp

0
verner panton lamp

Met een Verner Panton lamp haal je gegarandeerd prachtige designer verlichting in huis. Dit merk heeft een zeer exclusief ontwerp. Dat maakt de lamp direct super uniek. Luxury design gaat meestal niet gepaard met opvallen en extravagantie. Deze lampen maken jouw bureau of kamer echt wel uniek! De lampen zijn verkrijgbaar in hele felle maar ook basiskleuren.

verner panton lamp

Meer informatie over de lamp

Het merk biedt een breed scala aan design meubelen, verlichting en accessoires. Zoals de Verner Panton lamp. De eigenaar van het merk is een icoon in de interieurbranche. Hij is over de hele wereld bekend. Door zijn wereldberoemde ontwerpen in de jaren 90 worden zijn creaties tot heden nog steeds op de markt aangeboden.

De lamp wordt vaak exclusief gepresenteerd en op een luxe manier op de voorgrond gezet. Het assortiment wordt zelden maar zeer zorgvuldig aangevuld. Dit betekent dat je de meeste lampen kan vinden die aan jouw wensen voldoen. Of je nu van klassiek, modern of net iets anders houd. De Verner Panton lamp is een echte designklassieker! In 1960 werd het merk al snel razend populair door de Verner stoel. De stoel was toen een uit één stuk kunststof gemaakt en zit zeer comfortabel! 

Meer over het clou bad

0
clou bad

De clou bad is er in verschillende soorten vormen en maten. Je wilt het liefst een clou bad hebben dat bij je past daarom moet je goede keuzes maken. Je kunt kiezen uit de vormen ovaal en een rechthoek. De baden zijn allemaal mooi wit. De meeste clou baden zijn gemaakt van het materiaal acryl. 

clou bad

Hoeveel kost een bad van Clou?

Het eerste wat je moet doen bij het kopen van een bad is kijken naar wat je budget is. De goedkoopste bad kost rond de 2000 euro en de duurste is rond de 5300 euro. Het zijn grote bedragen en daarom moet je ook een groot budget hebben. De bad van 5300 euro is een bad voor 2 personen en het is 200 x 140 cm. Ook deze is wit acryl het is een ligbad en het heeft een rechthoekige vorm, hierdoor kun je ook met 2 personen hierin liggen.. Het heeft een hoogte van 500 mm, een breedte van 1400 mm en een lengte van 2000 mm. De goedkoopste bad is een 1 persoons ligbad. Het heeft een ovale vorm en is ook wit acryl. Verder heeft het een hoogte van 610 mm, een breedte van 850 mm en een lengte van 1800 mm. 

Waarom overkapping Deventer een goede optie is voor jou!

0
tuinmani-logo

Hou jij ervan om in de tuin te zitten? Alleen zit het weer niet altijd mee? Dan is overkapping Deventer een hele goede optie voor jou. Zij bieden namelijk een zeer groot assortiment aan van veel verschillende soorten overkappingen. Zo is er bijvoorbeeld voldoende keus uit aluminium overkappingen. Onder zo’n overkapping kun je namelijk alsnog heerlijk genieten als het lekker weer is, maar wanneer de zon even niet schijnt en er staat een vervelend windje kun je ook lekker uit de wind gaan zitten. Zo kun jij toch fijn genieten van je tuin of het nou goed of slecht weer is. Door het stevige aluminium frame kan de overkapping ook wel een redelijke windstoot hebben, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de overkapping ineens in de tuin van de buren ligt.

Zelf monteren of laten monteren

Het is mogelijk om een overkapping zelf te plaatsen. Alleen ik kan me voorstellen dat je niet helemaal weet hoe dit moet of dat je er simpelweg geen zin of tijd voor hebt. Bij overkapping Deventer is het daarom ook mogelijk om de overkapping te laten plaatsen. Ook kun je bij overkapping Deventer terecht voor mooie verandas. Ook hierbij is het mogelijk deze te laten monteren, al is het bij de meeste verandas ook best zelf te doen. Wil je hier meer over weten? Dan kun je er altijd voor kiezen om een bezoekje te brengen aan hun website. 

LED tuinverlichting

0

Het gebruik van LED tuinverlichting heeft in de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Er zijn steeds meer van deze energiezuinige lampen op de markt gekomen. Vooral omdat ze heel gemakkelijk in de tuin te plaatsen zijn worden deze lampen veel gekocht. LED tuinverlichting verbruikt maar heel weinig energie, waardoor een oplaadbare batterij en kleine zonnepanelen voldoende zijn om ze in het donker vrijwel altijd te laten branden. Het is niet nodig om er bekabeling voor aan te leggen. Je hangt de lamp op of je prikt hem in de grond en je hebt al een sfeervolle tuin.

Aandacht voor de kwaliteit

Bij LED tuinverlichting moet je aandacht besteden aan de kwaliteit. Wie van plan is om zijn oprit of tuinpad te verlichten met grondspots doet er goed aan om voor lampen te kiezen met een hoge IP-waarde. De IP-waarde is een indicatie voor de duurzaamheid van de lamp. Die geeft aan in hoeverre deze bestand is tegen hitte, kou en vocht. Want als je al die moeite hebt gedaan om de grondspots te integreren met de bestrating van je oprit wil je natuurlijk niet dat die verlichting binnen de kortste keren kapot gaat. Een geschikte IP-waarde voor grondspots is IP65.

Wandlampen met LED tuinverlichting

De eerste generaties LED tuinverlichting waren niet geschikt om als wandlamp in de tuin te gebruiken. Daarvoor was de lichtopbrengst veel te laag. Moderne LED tuinverlichting produceert zoveel licht, dat je er wel een boek bij kunt lezen. Je kunt dus met een gerust hart kiezen voor een LED wandlamp met een solarpaneel. Deze lampen branden in het donker in een spaarstand. Daardoor kun je de contouren in de tuin goed onderscheiden. Zodra er iemand aan komt gaan deze lampen op volle kracht branden en wordt de omgeving goed verlicht.