Ik ben binnenhuis stylist en ik hou er dus van om huizen helemaal in te richten. Ik wil er altijd voor zorgen dat een huis helemaal gezellig is. Ik doe dit ook voor veel familie en vrienden, gewoon omdat ik het leuk vindt. Veel mensen die ik hierbij help zijn me erg dankbaar en dit vind ik natuurlijk super fijn. Ik krijg waardering voor het geen dat ik doe en daardoor doe ik het met nog veel meer plezier. Maar ik doe ook meer dan dat, zo heeft mijn zus een eigen kinderdagverblijf en wil ze dat het super veilig is. Ze heeft al een goede brandmelder maar ze vertelde me dat ze extra veiligheid wil. Ze was op zoek naar een ontruimingsinstallatie. Ze wilde er voor zorgen dat als er iets ergs gebeurd dat er een alarm afgaat zodat het pand ontruimt wordt als dat nodig is.

Waar koop je dat?

Ze had alleen geen idee waar ze dat kon kopen en daar heb ik haar dus een handje mee geholpen. Ik ben met haar op het internet gaan zoeken. Nadat we veel recensies gelezen hebben zijn we tot de conclusie gekomen dat A+ Beveiliging het beste bedrijf was voor deze installatie. Bij dit bedrijf konden we een ontruimingsinstallatie kopen voor een leuke prijs. Inmiddels is de installatie geïnstalleerd en garandeert mijn zus veiligheid voor alle werknemers haarzelf en de kinderen natuurlijk!