Dakspecialist-BrabantAl een lange tijd hadden wij thuis erg veel last van verouderde dakpannen, we wisten alleen niet zo goed hoe we dit moesten vervangen en hadden zelf ook geen idee wie we daarvoor moesten bellen. Een aantal weken later kwam een familielid langs die onlangs was verhuisd, ze vertelde hoe een Dakspecialist Brabant haar dak had gemaakt van haar nieuwe woning. Het klonk zo goed dat we haar meteen het nummer hebben gevraagd van het bedrijf om zelf een afspraak te maken voor ons eigen dak. Al snel konden ze bij ons terecht en vertelde ze ons precies wat er allemaal gebeurd moest worden.

Uitstekende hulp

Op de dag dat ze langskwamen om ons dak opnieuw te leggen waren we wel een tikkeltje nerveus, we wisten natuurlijk niet wat ons te wachten stond maar hadden wel het volste vertrouwen in de Dakspecialist  van Brabant. Natuurlijk duurde het karwei wel een tijd want er moest erg veel opnieuw gelegd worden, de oude tegels gingen meteen mee naar de sloop. Toen het allemaal eindelijk klaar was stonden we met open mond te kijken hoe mooi het wel niet geworden was, het leek wel een totaal ander huis.

Dankbaar

We zijn het bedrijf erg dankbaar voor hun goede en snelle hulp aan ons dak, het is prachtig geworden en nu hebben we geen zorgen meer over de oude, versleten tegels. Het is een echte aanrader voor iedereen die hulp nodig heeft bij problemen met hun dak, je krijgt er een top service voor terug.allround-foto-s-website-0131-150x150