incasso keurmerk

billincasso.nlBeste bloglezers, ik heet jullie allen vandaag weer graag welkom op mijn blog. Om mijn blogs meer diepgang te geven wil ik vandaag off topic gaan. Ik ga namelijk een onderwerp behandelen waar voornamelijk ondernemers veel aan gaan hebben.

Ik hoor steeds meer verhalen dat er een toename is van wanbetalers in Nederland. Zo heb ik een vriendin die haar eigen online webshop heeft. Bij haar is het nu al meerdere malen voor gekomen dat er iemand niet wil betalen. Zij geven dan steeds van die zwakke smoesjes zoals dat de producten niet voldoen aan hun eisen of dat deze beschadigt is. Wanneer die vriendin van mij vervolgens om bewijs vraagt, door middel van een foto reageren zij vervolgens niet meer. Daarom was zij laatst dus genoodzaakt een incassobureau in de schakelen. Dit is natuurlijk niks voor haar, zij wil immers alles zelf oplossen. Maar dit probleem lag dus buiten haar macht. Zelf is zij woonachtig in Amsterdam dus ging zij de term “Amsterdam incasso” Googlen. Zij vond een aantal interessante dingen.

Amsterdam incasso

Eigenlijk was de keuze heel simpel

Nadat ze gezocht had op Amsterdam incasso, kreeg zij natuurlijk vele hits. Bovenaan stond de site billincasso.nl. Nadat zij hier naar informatie had gezocht keek ze ook niet meer verder. Zij had hun dus gelijk ingeschakeld. Dit kwam volgens haar door meerdere redenen.

incasso keurmerkAllereerst omdat de kosten hier laag waren. Omdat zij dus een klein bedrijf heeft, kan ze geen hoge incassokosten betalen. Verder in Bill Incasso voorzien van een incasso keurmerk. Dat gaf haar al gelijk meer vertrouwen. Verder kun je hier kiezen voor een no cure no pay dienst. Je hoeft dan alleen te betalen wanneer de wanbetalers dat ook doen. Dit allemaal maakte de keuze voor haar wel heel eenvoudig.