dekbedovertrekken

Door heel veel mensen wordt er nog onderschat hoe bepalend dekbedovertrekken kunnen zijn voor een goede slaap en een mooie uitstraling in de slaapkamer. Een verkeerde kleur, of het verkeerde materiaal kan ervoor zorgen dat je niet hebt wat je wilt hebben met de sfeer. Smulderstextiel.nl heeft voor iedere slaapkamer het goede soort dekbed, de mooiste kleuren en afbeeldingen om die stijl te geven die je slaapkamer verdiend. Bekijk het assortiment en maak een weloverwogen keuze waar je lang plezier van hebt op je bed.

dekbedovertrekken

Verkrijgbare maten

De laatste jaren zijn dekbedovertrekken in verschillende maten verkrijgbaar. Voor een eenpersoonsbed is in veel gevallen de kleinste maat die beschikbaar is. Extra brede en lange overtrekken zijn ook te vinden in het assortiment van smulderstextiel.nl. Wanneer je vaak ligt te trekken om een stukje dekbed is een extra breed overtrek een goede optie. Voor iedere maat zijn er mooie kleuren en passende designs beschikbaar voor jouw slaapkamer. Het extra lange overtrek is een variabele maat, hierbij is de instopstrook dubbel doorlopend.

dekbedovertrekken

Kleuren en designs

Voor iedere slaapkamer zijn er wel bijpassende dekbedovertrekken te vinden. Of dit nu en romantische slaapkamer is, of een moderne trendy kamer met lekkere felle kleuren en een mooi design. Wil je rust creëren dan is dit ook mogelijk met een effen overtrek van één bepaalde kleur. Palmbomen, dieren alles is praktisch mogelijk, de keus is helemaal aan jezelf wat je van de slaapkamer maakt met je overtrek. De laatste nieuwe modellen en trends kun je eenvoudig vinden in het assortiment van smulderstextiel.nl