bodyfit webshop

bodyfit webshop

Nieuwe ruimte, nieuwe sauna

Toen wij konden verhuizen naar een groter vrijstaand huis, wisten wij dat wij ook meer opties hadden voor bijvoorbeeld een sauna in huis. Een tijd geleden hebben wij een nobel sauna laten installeren! Wij zijn echte levensgenieters en doen dat zowel buitenshuis als binnenshuis. Onze vorige woning had bijvoorbeeld ook een zonnebank staan waar wij graag gebruik van maakten. Nu wij zoveel ruimte over hadden besloten wij een nobel sauna te laten installeren en ook een gedeelte te gebruiken voor wat training apparatuur. Wij leven graag zo gemakkelijk mogelijk en dat begint nu aardig goed te lukken met de nieuwe nobel sauna!

De nobel sauna hebben wij bij Bodyfit vandaan. Daar verkopen zij veel producten die exact in ons straatje liggen, zoals spa onderhoud en onderdelen voor een sauna. Ik vind het altijd prettig om online te bestellen, dus dat doe ik dan ook graag bij Bodyfit. Zij hebben mij altijd ook goed geholpen als ik niet precies wist waar ik naar op zoek was bijvoorbeeld.

bodyfit webshop

De beste producten

Als je een sauna of een zwembad bijvoorbeeld in eigen beheer hebt, dan wil je daar de beste producten voor. Althans, je wilt ongetwijfeld dat het zo lang mogelijk mee gaat en natuurlijk hygienisch onderhouden blijft. Daarom kiezen wij altijd voor Bodyfit als wij nieuwe producten voor spa onderhoud nodig hebben. Bij Bodyfit worden de beste merken spa onderhoud verkocht en hanteren ze ook mooie prijzen! Dat maakt ook het onderhoud van onze nieuwe nobel sauna eenvoudig en voordelig.