Ken je dat gevoel dat je lekker kan genieten van een warm huisje? Ik niet! Ik ben er namelijk vorige week achter gekomen dat onze cv ketel het heeft begeven. Meerdere bedrijven gecontacteerd om ervoor te zorgen dat het snel gemaakt kan worden, echter waren de kosten op dat moment voor mij veel te hoog. Hierdoor ben ik gaan zoeken op het internet naar een bedrijf welke aantrekkelijk is in de kosten om een nieuwe ketel aan te schaffen. Dit leidde mij dan ook vrijwel meteen naar de website van Holland warmte. Hun kennis en ervaring op het gebied van een cv ketel is groot genoeg waardoor ik er gelijk voor heb gekozen om een afspraak te maken. 

warm

Ketel huren of toch kopen?

Doordat ik bij hun op de website had gezien dat het mogelijk is om een cv ketel te huren begon ik te twijfelen. Ik heb er wel eerst voor gekozen om hun naar de ketel te laten kijken, wellicht dat ze het weten te maken. Echter was dit helaas niet zo, kreeg direct te horen dat de ketel direct uitgezet moet worden aangezien de kans op brand te groot werd….

holland-warmte-servicemonteurs

Hierdoor heb ik er wel voor gekozen om hun aan het werk te zetten zodat de ketel vervangen gaat worden. Overigens was het huren van een ketel bij hun ideaal. In de kosten scheelt het enorm waardoor ik voorlopig er wel lekker warm bij kan zitten! Ik weet in ieder geval zeker dat Holland warmte weet waarover gesproken moet worden.