verhuislift

seniorenhulp logoAls er iemand overlijd brengt dit natuurlijk heel veel verdriet met zich mee. Het regelen van alles en nog wat zijn de laatste dingen waar je op dat op zit te wachten. Toen ons dit over kwam moest er ontzettend veel geregeld worden waardoor w niet eens de tijd hadden om goed te rouwen.

Huis ontruimen

Er moest namelijk nog een huis ontruimd worden. Het kan soms dagen duren en dat is een van de laatste dingen waar wij onze energie in wilden steken. Een bekend van ons heeft ons de tip gegeven om te kijken op de website van Seniorenhulp.nl. Op deze website stond “huis leeg na overlijden” en dit was precies waar wij naar opzoek waren, daarom heb ik zo snel mogelijk contact opgenomen met het bedrijf en er werd ontzettend fijn meegedacht. Aan de telefoon merkte ik dat zij dit vaker hadden gedaan en dit gaf mij een heel goed gevoel.

verhuisdozenVia de telefoon had ik afgesproken wat er moest gebeuren en waneer dit moest gebeuren. Tijdens het gesprek heb ik toen ook gelijk en afspraak gemaakt. Er werd er goed gecommuniceerd en het bedrijf had heel erg snel het huis leeg na overlijden.

Het bedrijf heeft dit heel erg snel en netjes geregeld. De goede service was precies wat wij nodig hadden zodat wij rustig alles konden verwerken en onze gedachten en energie daar aan besteden. Om deze reden raad ik ook de service van Seniorenhulp aan om families op dit soort momenten te ontlasten.