ROS Logo

Last van rioollucht in uw huis? klik hier. ROS Riolering zorgt ervoor dat u nooit meer last heeft van rioollucht in uw huis. u hoeft alleen een belletje te plegen naar ROS Riolering en ze komen zo snel mogelijk bij u langs en dat 24 uur per dag, dus kom je om 3 uur ‘s nachts achter een lek kunt u ROS Riolering bellen. en als het probleem niet is opgelost betaald u ook niks.

Riool ontstoppen

Mijn ervaring met ROS Riolering

Mijn ervaring met ROS Riolering is heel prettig. Ze waren er heel snel en repareerde de lek heel vakkundig. Na een uurtje was de rioollucht weer helemaal verdwenen. Sindsdien heb ik geen last meer gehad van rioollucht. De mensen die mij hebben geholpen waren heel ervaren in hun werk. Verder waren ze heel vriendelijk en begripvol. Ik zou ROS Riolering zeker aanraden aan mensen die snel geholpen willen worden aan hun opstoppingen of lekkages. Als ik ooit nog last heb van een kapotte riolering weet ik wie ik moet bellen.

Heeft u een lekkage?

Bel dan ROS Riolering als u snel geholpen wilt worden op het nummer: 06-15681042.