zwarte rat bestrijdenIk vind het erg belangrijk dat ik in een schone omgeving woon. Ik doe er dan ook alles aan om mijn huis zo schoon mogelijk te houden. Bij mij gaat dit gelukkig erg goed, helaas is dit niet bij iedereen het geval, daarom ga ik het vandaag over zwarte rat bestrijden hebben.

Dit onderwerp komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Ik vertelde dus al dat mijn eigen woning erg schoon is. Helaas is dit voor een goede vriendin van me niet het geval. Ze heeft samen met haar man een oude boerderij gekocht. Ze hebben natuurlijk erg veel ruimte nu, maar helaas heeft de boerderij ook veel mankementen. Zo hoorde ze steeds getik vanuit de zolder komen. Ze vroeg zich af wat dit geluid toch was, toen ze ging kijken kwam ze erachter dat er ratten zaten. Dit is natuurlijk erg vies en ongezond, hier moest ze wat aan zwarte ratdoen, helaas wist ze zelf niet wat.

De juiste hulp!

Toen ik pas geleden bij haar op bezoek kwam vertelde ze me over het probleem. Ik vond het zelf erg bijzonder dat ze hier nog niks aan gedaan had. Ik ben daarom voor haar het internet opgegaan. Op het internet kwam ik erachter dat er bedrijven zijn die ongedierte bestrijden. Ik moest alleen nog een bedrijf vinden dat aan zwarte rat bestrijden doet.

bestrijdenNa goed zoeken kwamen we gelukkig uit op de website van FD Plaagdierpreventie. We hebben toen meteen contact opgenomen met dit bedrijf. Ze kwamen gelukkig al erg snel en inmiddels heeft mijn vriendin geen last meer van ongedierte.