paalmuts-1000x1000-vlak

sierbeton-online-logo-1438865503Een tijdje geleden ben ik begonnen aan het opknappen van de poort voor mijn huis. De oude betonnen poort die ik had was langzamerhand aan het afbrokkelen en daarom heb ik er voor gekozen om een nieuwe te laten plaatsen. Zo zag de poort er van mijn huis er weer een stuk mooier uit.

Penantafdekkers

De aannemer die de poort heeft geplaatst had mij gevraagd wat voor soort paalmuts ik wou. Op dat moment wist ik het nog niet zeker en daarom heb ik daar nog even mee gewacht. Nu was het zo ver dat ik genoeg tijd had om opzoek te gaan naar “penantafdekkers kopen“. Via de zoekmachines heb ik de zoekterm penantafdekkers kopen ingetypt en ik kwam terecht op penantafdekkerde website van Sier Beton Online. Op deze website hadden zij een ruim aanbod aan penantafdekkers.

Mijn keus ging uit naar de strakke vierkante penantafdekkers die precies bij de poort zouden passen. Zo wist ik zeker dat deze mooi zouden aansluiten bij de poort en het niet zou vloeken. Online heb ik deze paalmutsen besteld.

Binnen een week had ik de bestelling binnen. Het leek mij een goed idee om deze penantafdekkers zelf te monteren. Een vriend van mij zou komen helpen met het bevestigen hier van. Er moesten nog wel een paar dingen worden aangeschaft zodat de penantafdekkers er stevig op zouden zitten. Gelukkig heb ik deze taak niet alleen gedaan, want er waren wel echt twee mensen voor nodig.

De penantafdekker zit er stevig op en ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat!