radiatoren

Wat ben ik blij met de webshop van de Radiatorendiscounter.nl, waar je een enorm aanbod aan radiatoren hebt. Aangezien wij druk aan het klussen zijn in huis, hebben wij weinig tijd om naar een winkel te gaan. Helemaal niet om een goede verwarming uit te kiezen. Wij zijn onze woonkamer aan het verbouwen en hebben hier alle tijd voor. Omdat wij nu een schuifpui hebben geplaatst is de verwarming een doorn in het oog geworden. Eindelijk een mooi uitzicht en dan zit je nog tegen die lelijke verwarming aan te kijken.

Design en convector radiatoren

Via deze website hebben wij voor dit vreselijke uitzicht een zeer mooie oplossing gevonden. Een verwarming in de put. Je hebt dan nog wel de warmte, maar je kijkt er niet meer tegenaan. Natuurlijk brengt dit wel extra werk met zich mee, maar uiteindelijk geeft het een fantastisch resultaat.

Onze bestelling bestond uit een zeer mooie convector. Deze hebben wij in een put geplaatst en hierover ligt nu een rooster waar je op kan staan. Voordeel is dat wij nu een fraai uitzicht naar buiten hebben en binnen is het heerlijk warm op gure dagen. De sleuf om deze verwarming in te plaatsen was zo gemaakt. Een goede vriend heeft verder de aansluiting voor ons geregeld. Al met al is het een zeer mooi plaatje geworden en daar zijn wij enorm tevreden over.