verner panton lamp

Met een Verner Panton lamp haal je gegarandeerd prachtige designer verlichting in huis. Dit merk heeft een zeer exclusief ontwerp. Dat maakt de lamp direct super uniek. Luxury design gaat meestal niet gepaard met opvallen en extravagantie. Deze lampen maken jouw bureau of kamer echt wel uniek! De lampen zijn verkrijgbaar in hele felle maar ook basiskleuren.

verner panton lamp

Meer informatie over de lamp

Het merk biedt een breed scala aan design meubelen, verlichting en accessoires. Zoals de Verner Panton lamp. De eigenaar van het merk is een icoon in de interieurbranche. Hij is over de hele wereld bekend. Door zijn wereldberoemde ontwerpen in de jaren 90 worden zijn creaties tot heden nog steeds op de markt aangeboden.

De lamp wordt vaak exclusief gepresenteerd en op een luxe manier op de voorgrond gezet. Het assortiment wordt zelden maar zeer zorgvuldig aangevuld. Dit betekent dat je de meeste lampen kan vinden die aan jouw wensen voldoen. Of je nu van klassiek, modern of net iets anders houd. De Verner Panton lamp is een echte designklassieker! In 1960 werd het merk al snel razend populair door de Verner stoel. De stoel was toen een uit één stuk kunststof gemaakt en zit zeer comfortabel!