Waterslaper

Waterslaper is het bedrijf voor al uw waterbed benodigdheden! Met kwalitatieve waterbedden geproduceerd door de beste waterbed merken bent u verzekerd van een top nachtrust! Bezoek onze site en vind uw waterbed!

ergoslap

Wat is Waterslaper?

De naam geeft het al een beetje weg. Waterslaper is een bedrijf dat zich specialiseert in waterbedden. Opgericht in 1987, hebben wij al ruim 32 jaar ervaring in ons werk. Waterbedden verkopen is iets wat wij met passie doen. Wij willen iedereen de kans geven om een fijne nachtrust hebben. Al veel klanten hebben wij blij kunnen maken met onze waterbedden en we krijgen ook altijd positieve reacties terug. Om deze reden hebben wij een klantbeoordeling van 8,8. Wij bieden niet alleen waterbedden aan, maar ook service zoals professioneel advies. 

Onze waterbedden

Ons assortiment is niet de grootste, omdat wij voor kwaliteit gaan boven kwantiteit. Om deze reden hebben de 3 merken Bodyform, Wa’Core en Revival gekozen. Deze producenten hebben al jaren ervaring in hun vak en produceren dus ook waterbedden van hoge kwaliteit. Deze hoge kwaliteit helpt heel erg met uw nachtrust verbeteren en dat is precies wat wij willen bereiken. Bezoek onze site voor meer informatie!