Bij ALUMINIUMvakman.nl bestelt u online eenvoudig & voordelig een gerichte collectie met de meest gebruikte aluminium profielen (en afmetingen) voor de beste (online) prijs. Naast topkwaliteit producten en scherpe prijzen, staan wij garant voor maatwerk en een snelle levering. Dit alles binnen een heldere online visie waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Onze medewerkers staan voor u klaar in het geval van vragen, voor een helder antwoord en een gericht advies. Waarom zou u voor ALUMINIUMvakman.nl moeten kiezen? Een hele goede vraag. En de basis van onze organisatie is uiteraard ons assortiment, onderstaand een korte toelichting.

Een gericht aluminium ASSORTIMENT.

Afspraak is afspraak en om dit waar te maken hebben wij bewust gekozen voor een gericht assortiment, waarin de meest gebruikte aluminium profielen aanbieden. Wij bieden aluminium buis, aluminium koker, aluminium hoekprofiel, aluminium L profiel, aluminium U profiel, aluminium T profiel, aluminium strip & aluminium staf aan. Per profiel type hebben wij vervolgens de meest gebruikte afmetingen opgenomen in onze online collectie. Op deze manier kunnen wij de meeste klanten meteen optimaal van dienst zijn, met een snelle levering & een scherpe prijs. Een gericht assortiment stelt ons in staat om direct uit eigen voorraad te leveren & onze afspraken na te komen!

Naast een sterk basis assortiment zijn we continu bezig met het stapsgewijs uitbreiden van ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek aluminium profiel dat u niet kunt vinden? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op, de kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn!

Bekijk onze volledige online collectie nu direct op www.aluminiumvakman.nl! En mocht u nog vragen hebben, dan zijn onze ervaren medewerkers u graag van dienst!