U zoekt als horecaonderneming ervaren personeel? Attend is hét uitzendbureau voor de horeca. Kwaliteit en gastvrijheid staan hier centraal. De specialisten van Attend houden zich al geruime tijd bezig met het inzetten van gekwalificeerd personeel in de horeca. De medewerkers van Attend leveren een positieve bijdrage aan de gastbeleving en voegen waarde toe. Dit is precies wat u wilt, gasten die genoten hebben zijn positief en komen vaker terug. Daarnaast zorgen ze ook voor goede reviews. In dit blog leest u waarom horeca personeel inhuren via Attend een uitstekend idee is.

Voordelen horeca personeel inhuren via Attend

Er wordt nooit zomaar een medewerker bij u ingezet. Vooraf worden uw wensen en behoeften in kaart gebracht om vervolgens een horecaprofessional in te zetten die goed bij uw bedrijfscultuur past. Door deze manier van werken toe te passen maakt Attend een groot verschil vergeleken met andere aanbieders van flexibele arbeid. Een organisatie groeit wanneer alle medewerkers werken vanuit passie, dit geldt dus ook voor tijdelijk personeel. Attend heeft daarom als missie om een toegevoegde waarde te zijn voor u bedrijf en levert dan ook graag een bijdrage aan uw organisatiedoelstellingen. Zij realiseren dit door nieuwe, innovatieve gastvrijheidsconcepten in te zetten. Nog een aantal redenen om voor Attend te kiezen:

  • Kwaliteitsgericht. Continu streeft Attend er naar de hoogst haalbare kwaliteit van dienstverlening te leveren.
  • Eigenzinnig. Bij Attend geloven ze in hun visie en varen ze hun eigen koers.
  • Bevlogen. Alle werkzaamheden worden met passie uitgevoerd, betrokken en enthousiast.

Interesse?

Goed horeca personeel is van grote toegevoegde waarde. Alle medewerkers beschikken over de nodige ervaring waardoor ze snel werkzaamheden oppakken. Lijkt het u wat om horeca personeel in te huren via Attend? Breng een bezoek aan de website van Attend of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.